Speváčka Amy Lee zverejnila skladbu Love Exists

NETKY.SK • 13 Február 2017, 12:59 • 2 min
Speváčka Amy Lee zverejnila skladbu Love Exists

BRATISLAVA - Americká speváčka Amy Lee zverejnila skladbu Love Exists. Tridsaťpäťročnú interpretku inšpirovala k napísaniu novinky pieseň L'amore esiste, ktorú nahrala talianska speváčka Francesca Michielin. Lee prezradila, že skladbu počula po prvý raz počas návštevy Talianska.

slovakia

left justify in out

"Bola so mnou na každom kroku. Nemohla som ju prestať počúvať. Začala som dávať dokopy význam textu a napísala som moju vlastnú verziu v angličtine," uviedla líderka kapely Evanescence.


O produkciu sa postaral Guy Sigsworth, sláčikové aranžmány napísal Dave Eggar. Skladbu nahrali v newyorskom štúdiu Flux. "Pracovať na tejto krásnej piesni s takýmto talentovaným a inšpiratívnym tímom bol skvelý zážitok. Guy mi ukázal nové veci a niečo som sa aj naučila," vyjadrila sa interpretka.


Amy Lee, celým menom Amy Lynn Hartzler je speváčka, textárka a klaviristka. V roku 1995 založila spolu s gitaristom Benom Moodym spomínanú kapelu Evanescence, ktorá sa preslávila singlami ako Bring Me to Life, Going Under, My Immortal, Everybody's Fool, Lithium, My Heart Is Broken alebo Lost in Paradise.

 

Kapela má na konte tri štúdiovky - Fallen (2003), The Open Door (2006) a Evanescence (2011). Lee už spolupracovala aj na iných projektoch, napríklad na prerábke soundtracku filmu Predvianočná nočná mora (1993) s názvom Nightmare Revisited (2008), či na nahrávke Muppets: The Green Album (2011). Spolu s Daveom Eggarom nahrala album Aftermath (2014), ktorý je soundtrackom snímky War Story (2014). Vlani ponúkla EP Recover, Vol. 1 a album pre deti Dream Too Much.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies