Speváčka Alicia Keys predstavila novú skladbu

NETKY.SK • 10 Január 2017, 13:52 • 2 min
Speváčka Alicia Keys predstavila novú skladbu

BRATISLAVA - Americká speváčka Alicia Keys predstavila novú skladbu. Novinka má názov Sweet F’in Love a o jej produkciu sa postaral haitsko-kanadský dídžej a hudobný producent Kaytranada.

slovakia

left justify in out

Priaznivci 35-ročnej rodáčky z New Yorku si nahrávku môžu vypočuť prostredníctvom služby SoundCloud, kde ju zverejnil interpretkin manžel, producent a rapper Swizz Beats.


Alicia Keys, vlastným menom Alicia Augello Cook, má na konte šesť štúdioviek - Songs In A Minor (2001), The Diary Of Alicia Keys (2003), As I Am (2007), The Element Of Freedom (2009), Girl On Fire (2012) a najnovšiu Here (2016), pričom všetky okrem The Element Of Freedom a Here sa dostali na prvú priečku amerického albumového rebríčka Billboard 200.

 

K jej najväčším hitom paria skladby Fallin', You Don't Know My Name, If I Ain't Got You, No One, Like You'll Never See Me Again či Girl On Fire. Na konte má napríklad pätnásť cien Grammy, deväť Billboard Music Awards či deväť nominácií na BRIT Awards. So spomínaným Swizz Beatsom, za ktorého sa vydala v roku 2010, má synov Egypta Daouda a Genesisa Aliho.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona