Speváčka a držiteľka Oscara Markéta Irglová je tehotná!

NETKY.SK • 25 Júl 2013, 16:22 • 2 min
Speváčka a držiteľka Oscara Markéta Irglová je tehotná!

PRAHA - Česká pesničkárka Markéta Irglová sa na sociálnej sieti Facebook pochválila svojím tehotenstvom.

slovakia

left justify in out

Ako informoval portál iDnes.cz, jej tehotenské bruško bolo viditeľné už na festivale Colours of Ostrava, kde vystupovala. Na Facebooku ukázala aj svojho priateľa, islandského producenta Sturlu "Mia" Thorissona.

"Práve som sa po mesiaci vrátila z Česka, kde som trávila čas s rodinou. Spoločnosť mi robil môj partner Mio a jeho dcéra. Bolo to nádherné a bolo mi ľúto, že musím odísť, ale s radosťou som včera pristála na krásnom Islande. V Česku som mala niekoľko koncertov a niečo, čo som doteraz tajila, teda preniklo na verejnosť. Som tehotná! Som v siedmom mesiaci a som nadšená z celej skúsenosti spojenej s tehotenstvom aj z myšlienky, že už o tri mesiace stretnem toho malého človiečika," napísala. Tiež prezradila, že s priateľom na Islande pracovali na novom albume Muna, ktorý chceli vydať v auguste. Jeho uvedenie na trh však odložili, keď zistili, že budú mať bábätko. 

Dvadsaťpäťročná Irglová predtým chodila s jej profesionálnym muzikantským partnerom Glenom Hansardom. S ním dodnes pôsobí v skupine The Swell Season, ktorú pomenovali podľa knihy spisovateľa Josefa Škvoreckého. Rovnako sa volá aj ich debutový album, ktorý vyšiel v roku 2006. O rok neskôr účinkovali v nízkorozpočtovom romantickom hudobnom filme Once. Ten mal veľký úspech a dvojica si získala pozornosť najmä tým, že k nemu zložila a nahrala pieseň Falling Slowly, za ktorú následne získala Oscara. Taktiež sa s ňou dostala aj na 61. miesto v americkom singlovom rebríčku Billboard Hot 100. The Swell Season majú okrem spomínaného debutového albumu na konte aj nahrávky Once Soundtrack (2007) a Strict Joy (2009). Irglová, ktorej sa vlani rozpadlo manželstvo s basgitaristom Timom Iselerom, vydala tiež sólovú štúdiovku Anar (2011).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies