Speváci z X Factoru pokrstili projekt Hangover

NETKY.SK • 11 September 2014, 14:46 • 2 min
Speváci z X Factoru pokrstili projekt Hangover

BRATISLAVA - Víťaz slovenskej verzie speváckej súťaže X Factor Peter Bažík pokrstil spolu s ďalšími dvoma finalistami v stredu večer v bratislavskej Petržalke hudobný projekt Hangover.

slovakia

left justify in out

„Je to pre mňa výzva, keďže ide o prvý medzinárodný projekt na Slovensku,“ povedal 29-ročný spevák z Trstenej. „Spojil nás náš spoločný manažér Lumír Mati, všetko to vyšlo z jeho hlavy,“ dodal.

 

Trojica Peter Bažík, Tibor Gyurcsík a Matěj Vávra na krste predstavila prvý spoločný singel One Night Lover. Speváci k nemu stihli už dokončiť aj slovensko-česko-maďarský videoklip, ktorý dnes ráno prezentovali v médiách. Na nakrúcanie podľa vlastných slov len tak nezabudnú. Bažíka totiž počas točenia jednej zo scén pohrýzol v jazere bobor a Gyurcsík takmer nabúral starý kabriolet. Klip rozpovedá príbeh troch kamarátov z rôznych krajín, ktorých opustili priateľky. Mladíci sa však rozhodli namiesto smútenia naplno si užívať život a spoločnosť pekných žien. 

 

Krstnými mamami projektu sa stali speváčky Sisa Sklovská a Celeste Buckingham, ktoré sa v speváckej súťaži predstavili v úlohách porotkýň. „Som rada, že sa chalani nestratili zo scény, že niečo vyrobili,“ povedala Sklovská. S Petrom Bažíkom, ktorého mentorovala, sa jej podľa vlastných slov pracovalo veľmi dobre. „Peter je strašne dobrý muzikant a človek, to je najdôležitejšie, že je to veľmi dobrý chalan a že má dobré srdce. Keby to nefungovalo po ľudskej stránke, ťažko by sme mohli spolupracovať a ja som to odhalila hneď na prvýkrát, že je to jeden normálny chalan, ktorý miluje hudbu, má talent, chce robiť, páči sa mu, čo robí a chce na tom pracovať. Robilo sa mi s ním veľmi dobre, lebo okamžite vnímal, čo som od neho chcela, spracovával to, akceptoval to a veľmi rýchlo sa učil, pretože sa chcel učiť, a to je strašne dôležité. Som na neho pyšná,“ vyslovila sa speváčka, ktorá zároveň potvrdila, že so svojím bývalým zverencom plánuje v dohľadnej dobe nahrať duet. „Jasné, že bude niečo, každý na to čaká a bude to. Teraz sa Peter musel venovať tomuto projektu a ešte má aj svoj vlastný projekt, ale duet určite bude,“ prezradila Sklovská.

 

Traja speváci Peter Bažík, Tibor Gyurcsík a Matěj Vávra sa stretli tento rok počas prvej série slovenskej verzie speváckej súťaže X Factor, kde sa prebojovali do finálovej šestky. Peter Bažík sa napokon stal historicky prvým víťazom súťaže.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona