Spencer Smith končí v kapele Panic! at the Disco

NETKY.SK • 5 Apríl 2015, 13:55 • 2 min
Spencer Smith končí v kapele Panic! at the Disco

USA -

slovakia

left justify in out

Americký hudobník Spencer Smith končí v kapele Panic! at the Disco, v ktorej pôsobil ako bubeník. Dvadsaťsedemročný muzikant prezradil novinku na webstránke www.panicatthedisco.com.


"Po desiatich rokoch, počas ktorých som bol súčasťou tejto neskutočnej jazdy, musím so smútkom oznámiť, že opustím Panic. Nie je to jednoduché rozhodnutie, ale po dlhom premýšľaní som došiel k záveru, že je to dobré pre mňa aj pre kapelu. V určitom momente som si uvedomil, že som nemohol dať kapele to, čo som chcel a čo je dôležitejšie, ani to, čo odo mňa potrebovala," vyjadril sa hudobník, ktorý v roku 2013 prerušil pôsobenie v zoskupení pre problémy s alkoholom a liekmi.


Spencer Smith pomáhal zakladať Panic! at the Disco v roku 2004 v Las Vegas. Formácia vydala prvú štúdiovku A Fever You Can't Sweat Out v septembri 2005. Po nej nasledovali albumy Pretty. Odd. (2008), Vices & Virtues (2011) a Too Weird to Live, Too Rare to Die! (2013). Okrem toho majú na konte aj tri koncertné záznamy, dve kompilácie či jednu EP nahrávku. Vo formácii v súčasnosti pôsobia Brendon Urie a Dallon Weekes.




 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona