Špekuluje sa o súboji veteránov Cotto - Márquez

NETKY.SK • 27 Január 2016, 08:11 • 2 min
Špekuluje sa o súboji veteránov Cotto - Márquez

LOS ANGELES - Svetlo sveta profesionálneho boxu možno uzrie nepredpokladaný súboj dvoch budúcich členov Siene slávy Miguela Cotta a Juana Manuela Márqueza.

slovakia

left justify in out

So špekuláciou o konfrontácii 35-ročného Portoričana Cotta a o sedem rokov staršieho Mexičana Márqueza prišiel web World Boxing News, ktorý aj oslovil poradcu prvého menovaného Gabyho Peňagarícana. Ten však odmietol prezradiť akékoľvek informácie.

 

Bolo by to prekvapujúce stretnutie, keďže Cotto je bývalým šampión strednej hmotnostnej kategórie (do 72,6 kg), zatiaľ čo Márquez v profikariére nikdy nevážil cez 65,5 kg. Húževnatý Portoričan zatiaľ naposledy bojoval v novembri minulého kalendárneho roka, keď podľahol Márquezovmu krajanovi Saúlovi "Canelovi" Álvarezovi. Mexický technik sa nepredstavil od presvedčivého víťazstva v máji 2014 nad Američanom Mikom Alvaradom. Odvtedy ho kvária vážne zdravotné problémy s kolenom a je otázne, či už nemá za sebou svoju poslednú epizódu medzi štyrmi rohmi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies