Špeciálne vystúpenie: Karel Gott zaspieva piesne, ktoré nikdy naživo nespieval

NETKY.SK • 6 Máj 2013, 12:03 • 2 min
Špeciálne vystúpenie: Karel Gott zaspieva piesne, ktoré nikdy naživo nespieval

SKALICA – Legenda a nekorunovaný kráľ popmusic v Česku a na Slovensku Karel Gott vystúpi vôbec prvýkrát v Skalici 3. júna na zimnom štadióne. Držiteľ 37 slávikov sľubuje okrem známych hitov zaspievať aj skladby, ktoré poslucháči poznajú iba z albumov, ale na koncertoch ich nikdy nespieval.

slovakia

left justify in out

Hosťami na koncerte Karla Gotta budú speváčky Monika Absolonová, Dasha a Gabriela Gunčíková. S každou zaspieva aj duet a v niekoľkých piesňach si dokonca zaspievajú všetci spolu. Sprevádzať ich bude Boom! Band Jiřího Dvořáka. Koncert bude doplnený aj o tanečný súbor La Clave de Osha kubánskej choreografky a tanečníčky Doris Martinez.

Kariéra Karla Gotta trvá už 55 rokov, jeho minuloročné jesenné turné po Česku, Morave a Slovensku sa stalo najúspešnejším domácim turné roka 2012 a videlo ho vyše 80.000 fanúšikov.

Informoval o tom Dodo Mikláš z ACCESS Production.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies