Spečatenie Hamšíkovho prestupu je vraj otázkou niekoľkých hodín, nestihne sa však rozlúčiť

NETKY.SK • 11 Február 2019, 10:34 • 2 min
Spečatenie Hamšíkovho prestupu je vraj otázkou niekoľkých hodín, nestihne sa však rozlúčiť

NEAPOL - Slovenský futbalový reprezentant Marek Hamšík chýbal v zostave SSC Neapol v sobotňajšom zápase 23. kola talianskej najvyššej futbalovej súťaže Serie A, v ktorom "partenopei" remizovali s Fiorentinou 0:0.

slovakia

left justify in out

Podľa najnovších informácií z Apeninského polostrova môže 31-ročný záložník už v pondelok skompletizovať svoj prestup do čínskeho klubu Ta-lien I-fang, ktorý zaňho zaplatí podľa Corriere dello Sport 20 miliónov eur.

 

"Mrzí ma to, že odchádzam bez rozlúčky s fanúšikmi a bez toho, aby som absolvoval jedno čestné kolo na štadióne San Paolo. Ak však nie je nič definitívne potvrdené, nedávalo by to zmysel," cituje Hamšíka denník Il Mattino, podľa ktorého mal banskobystrický rodák pred odchodom do Číny ešte zavítať na Slovensko.

Prestup účastníka MS 2010 a ME 2016 sa zdal byť hotovou vecou už v priebehu tohto týždňa, ale jeho presun do Ázie zdržali rokovania medzi talianskou a čínskou stranou. Transfer údajne zatiaľ stroskotal na tom, že Ta-lien I-fang chcel Hamšíka priviesť na hosťovanie s povinnosťou na následný prestup, Taliani však žiadali okamžitý trvalý prestup.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies