Spears a Lovato definitívne obsadia kreslá porotkýň v X Factore

NETKY.SK • 15 Máj 2012, 07:05 • 2 min
 Spears a Lovato definitívne obsadia kreslá porotkýň v X Factore

Spears a Lovato definitívne obsadia kreslá porotkýň v X Factore - Celebrity Americké speváčky Britney Spears a Demi Lovato v pondelok oficiálne potvrdili, že budú porotkyňami a mentorkami v americkej verzii speváckej súťaže The X Factor. Tvorca a zároveň

slovakia

left justify in out

img

Americké speváčky Britney Spears a Demi Lovato v pondelok oficiálne potvrdili, že budú porotkyňami a mentorkami v americkej verzii speváckej súťaže The X Factor. Tvorca a zároveň porotca Simon Cowell je presvedčený, že náhradníčky za Paulu Abdul a Nicole Scherzinger boli dobrým výberom. "Urobíme najlepšiu sériu, akú sme kedy spravili. Minulý rok sme začali dobre, ale teraz budeme s týmito dievčatami úplne fantastickí," vyjadril sa. Britney Spears sa podľa jej slov na svoju novú úlohu nesmierne teší. "Bude to taká zábava a bude to úplne iné ako čokoľvek, čo som kedy robila. Som pripravená nájsť skutočnú hviezdu." vysvetlila. Tínedžerská hviezda Demi Lovato sa zas teší na to, ako bude reprezentovať svoju generáciu. Štvrtým porotcom ostáva producent a skladateľ L.A. Reid, ktorý sa osvedčil v prvom ročníku.

Cowell sa rozhodol vyhodiť Abdul a Scherzinger po tom, ako sledovanosť súťaže nenaplnila jeho očakávania. Tiež priznal, že bol príliš arogantný a zaumienil si, že zmení smerovanie celej šou. Ešte neoznámil, kto nahradí moderátora Stevea Jonesa, ktorý v X Factore tiež po prvom ročníku skončil.

The X Factor je súťaž, do ktorej sa môžu zapojiť jednotlivci, ale aj spevácke skupiny v akomkoľvek veku. Súťažiacich, ktorí postúpia z kastingov, rozdelia do štyroch skupín - dievčatá, chlapci, skupiny a účinkujúci nad 30 rokov. Každá skupina dostane svojho mentora (jedného z porotcov), ktorý ich sprevádza celou súťažou. Prvý ročník americkej verzie vyhrala 19-ročná Melanie Amaro, ktorej mentorom bol Simon Cowell. Britská verzia s trochu odlišnými pravidlami má za sebou už osem ročníkov, pričom k najznámejším víťazom patria Leona Lewis (2006) a Alexandra Burke (2008).

 

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona