Sparte došla trpezlivosť a Stramaccioni končí, znie z Česka i Talianska

NETKY.SK • 5 Marec 2018, 13:45 • 2 min
Sparte došla trpezlivosť a Stramaccioni končí, znie z Česka i Talianska

PRAHA - Taliansky futbalový tréner Andrea Stramaccioni pravdepodobne nebude pokračovať na lavičke českého AC Sparta Praha. Referujú o tom médiá z Česka i Talianska, napríklad web isport.cz a Gazetta Dello Sport.

slovakia

left justify in out

Pohár trpezlivosti vedenia klubu mal pretiecť po nedeľňajšej domácej ligovej remíze 1:1 s Brnom. Na Letnej údajne už hľadajú nástupcu talianskeho kormidelníka, podľa informácií portálu isport.cz sú kandidátmi český tréner SR "21" Pavel Hapal, kouč Olomouca Václav Jílek a lodivod Brna Roman Pivarník.

"Aktuálnu situáciu A-tímu bude po neuspokojivom vstupe do jarnej časti sezóny riešiť športové vedenie AC Sparta Praha. Už v priebehu pondelka tiež vyhodnotí súčasný stav predstavenstvo klubu. Predstavitelia výkonného športového vedenia a predstavenstva považujú aktuálnu situáciu po remízach s tímami zo spodnej časti ligovej tabuľky za vážnu. Klub bude svojich fanúšikov o stanovisku vedenia informovať," uviedla Sparta v nedeľu večer prostredníctvom svojho webu.

Sparta v ligovej tabuľke figuruje na 5. mieste s priepastným 14-bodovým mankom na lídra FC Viktoria Plzeň, ktorý navyše má zápas k dobru. "Rudí" v októbri po osemfinálovej prehre s mužstvom Baníka Ostrava skončili púť národným pohárom, v Európskej lige im v 3. predkole vystavila stopku Crvena zvezda Belehrad. V kádri Sparty je slovenský obranca Lukáš Štetina. Jeho reprezentačný kolega, brankár Martin Dúbravka, je na hosťovaní v anglickom Newcastli United.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies