Sparťania Vácha a Koubek poslali rozhodkyňu k sporáku, vyšetruje ich disciplinárka

NETKY.SK • 3 Október 2016, 15:15 • 2 min
Sparťania Vácha a Koubek poslali rozhodkyňu k sporáku, vyšetruje ich disciplinárka

PRAHA - Hneď dvaja futbalisti pražskej Sparty poslali čiarovú rozhodkyňu do kuchyne. Lucie Ratajová v nedeľu v Brne v závere stretnutia 9. kola najvyššej českej súťaže neodmávala po rohovom kope domácej Zbrojovky jasné postavenie mimo hry a Alois Hyčka zblízka dal gól na napokon konečných 3:3, ktorý hlavný arbiter Pavel Královec uznal.

slovakia

left justify in out

"K sporáku," napísal na twitteri momentálne zranený stredopoliar hostí Lukáš Vácha a pridal Ratajovej fotku, aby bolo jasno. Úplne rovnako sa podľa iDnes.cz vyjadril v pozápasovom rozhovore jeho spoluhráč Tomáš Koubek. Šovinistickými poznámkami si vyslúžili nevôľu. "A že ste po chybe proti Malmö neskončili s futbalom?" uviedol jeden z diskutérov pod Váchovým statusom.

 

Brankár Koubek už sa verejne kajal na facebooku: "Udiala sa chyba, ktorá vyvolala veľa emócií... Ja som po zápase povedal vetu, ktorá ma mrzí. Chcem sa všetkým ženám ospravedlniť." Výroky oboch bude vo štvrtok riešiť disciplinárka, predznamenal iSport.Blesk.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies