Sparťan Costa za prostredník s pokutou 50 tisíc Kč

NETKY.SK • 27 Október 2016, 15:13 • 2 min
Sparťan Costa za prostredník s pokutou 50 tisíc Kč

PRAHA - Futbalista Sparty Praha Costa Nhamoinesu si v šlágri najvyššej českej futbalovej súťaže proti Viktorii Plzeň neudržal nervy na uzde, a tak siahne do svojej peňaženky.

slovakia

left justify in out

Disciplinárna komisia ligovej asociácie mu za vulgárne gesto udelila finančný trest vo výške 50 000 Kč. Ľavý obranca zo Zimbabwe, ktorý v predmetnom zápase nastúpil ako náhradník a nepomohol zabrániť prehre 0:1, si vyslúžil pokutu za vztýčený prostredník. Navyše musí mimo svojho klubu viesť tri mládežnícke tréningy.


Costa dostal rovnaký trest ako v nedávnej minulosti za rovnaký prehrešok Plzenčan David Limberský, ktorý neslušné gestá adresoval fanúšikom. Paradoxom je, že Costa ukázal prostredník práve smerom k Limberskému. Rozhodca si to síce nevšimol, ale nešportové počínanie hráča Sparty odhalili televízne kamery. Informuje o tom server iDnes.cz.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies