Spartak získal ďalšieho legionára, do Trnavy príde reprezentant Rakúska

NETKY.SK • 23 Jún 2017, 13:23 • 2 min
Spartak získal ďalšieho legionára, do Trnavy príde reprezentant Rakúska

TRNAVA - Futbalisti FC Spartak Trnava majú ďalšieho novú akvizíciu. Vedenie fortunaligového klubu predstavilo vo štvrtok popoludní štvrtú letnú posilu. Po Pehlivanovi, Čanturišvilim a Lovásovi prichádza mládežnícky reprezentant Rakúska Marvin Egho.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťtriročný vysoký útočník je odchovancom rakúskeho klubu Wiener Neustadt. Naposledy si obliekal dres SV Ried. V malom Ríme podpísal zmluvu na dva roky. "Je to útočník, ofenzívny univerzál, takže veríme, že to bude pre nás skutočná posila," uviedol PR a event manažér Spartaka Marek Ondrejka. 

 

Spartak si od Egha, niekdajšieho reprezentanta Rakúska do 21 rokov, sľubuje skvalitnenie ofenzívy. "Som veľmi šťastný. Viem, že Spartak je tradičný slovenský klub s bohatou históriou a teším sa, že v budúcej sezóne budem hájiť jeho farby," uviedol Egho, ktorý môže absolvovať premiéru v novom pôsobisku už túto v sobotu proti izraelskému vicemajstrovi Maccabi Tel Aviv.

 

VIDEO novej posily pri podpise zmluvy môžete vidieť TU

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona