Spartak Trnava získal na rok odchovanca turínskeho Juventusu Ceriu

NETKY.SK • 6 September 2016, 18:01 • 2 min
Spartak Trnava získal na rok odchovanca turínskeho Juventusu Ceriu

TRNAVA - Účastník najvyššej slovenskej dlhodobej súťaže Fortuna ligy FC Spartak Trnava získal v závere letného prestupového obdobia do kádra odchovanca Juventusu Turín Edoarda Ceriu. O angažovaní 21-ročného útočníka či krídelníka "Eda" informoval oficiálny web "andelov".

slovakia

left justify in out

Ceria strávil mládežnícke roky v drese turínskej "starej dámy". "Bolo to skvelé obdobie. V Turíne som hral odmalička, mal som možnosť rásť v tréningovom centre Juventusu. Sú to skvelé skúsenosti," vyhlásil Ceria. Vo svojej kariére pokračoval v holandskom druholigovom FC Den Bosch, následne sa pobral do Atalanty Bergamo a odtiaľ do treťoligového US Arezzo. V Spartaku absolvuje ročné hosťovanie.

"Som veľmi rád, že som tu. Videl som štadión, zázemie, mesto. Všetko je skvelé. Verím, že budem schopný čo najlepšie pomôcť mužstvu," doplnil Edoardo Ceria, ktorý má na svojom konte aj štyri štarty za taliansku reprezentáciu do 19 rokov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies