Spartak Trnava získal Čonku, Bortela a Sivu

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 10:58 • 2 min
Spartak Trnava získal Čonku, Bortela a Sivu

TRNAVA - Futbalový klub Spartak Trnava získal do svojho kádra tri posily. V novej sezóne si budú obliekať červeno-čierny dres univerzálny obranca Matej Siva zo Spartaka Myjava a dvojica hráčov z pražskej Slavie - stopér Milan Bortel a ľavý zadák Matúš Čonka.

slovakia

left justify in out

"S hráčmi sme podpísali kontrakty na dva roky, dohodnutí sme aj s ich klubmi, zostáva urobiť formálne úkony na matrike a stanú sa našimi hráčmi," povedal generálny manažér Spartaka Dušan Keketi starší. Výmenou za Sivu (nar. 10. októbra 1984) odchádza do Myjavy Radoslav Ciprys. 

 

Bortel (nar. 7. apríla 1987) presvedčil na skúške, novým mužom v trnavskom kolektíve je Čonka (nar. 15. októbra 1990), ktorý odišiel do Slavie z Košíc, kde patril k oporám a výkonmi na klubovej úrovni sa dostal aj do slovenskej reprezentácie do 21 rokov. 

 

Na dobrej ceste je aj príchod Kamila Karaša z Olomouca. S útočníkom Nitry Matúšom Mikušom naďalej prebiehajú rokovania o kontrakte, jasno má byť do nedele, keď mužstvo odchádza na sústredenie do Rakúska. S tímom sa naďalej pripravuje aj ofenzívny stredopoliar Miroslav Kasaj zo Serede, v otázke jeho angažovania ešte definitíva nepadla. 

 

S klubom sa rozlúčili skúšaní balkánski hráči Nikolič a Pavičevič, na próbe neuspel ani Nigérijčan Daniel Philemon. V trnavských službách zostane aj nasledujúce dva roky srbský brankár Bojan Kneževič. "O predĺžení spolupráce naďalej rokujeme aj s Jánom Chovancom a Dobrivojom Rusovom, ktorému sa zmluva končí v závere tohto roka," uzavrel Keketi. 

 

Správu poskytol agentúre SITA PR manažér Spartaka Trnava Marek Ondrejka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies