Spartak Trnava začína s distribúciou lístkov do Zlatých Moraviec

NETKY.SK • 21 Apríl 2015, 09:39 • 2 min
Spartak Trnava začína s distribúciou lístkov do Zlatých Moraviec

TRNAVA - Vedenie fortunaligového futbalového klubu FC Spartak Trnava začne v utorok s výmenou a predajom vstupeniek na domáce zápasy svojho mužstva, ktoré do konca sezóny 2014/2015 odohrajú v neďalekých Zlatých Moravciach.

slovakia

left justify in out

"Každý divák musí mať svoje miesto v hľadisku, pričom si môže vybrať ľubovoľné sedadlo na štadióne. Keďže však označenia sektorov na našom Štadióne Antona Malatinského nekorešpondujú s označením v hľadisku ViOn-u, musíme pristúpiť k tomuto kroku a požiadať aj permanentkárov o vyzdvihnutie si lístkov s nulovou hodnotou. Permanentka samozrejme divákovi zostáva, pri výmene za lístky však bude znehodnotená predierovaním, aby neprichádzalo k rôznym špekuláciám. Zároveň je dôležité, aby si fanúšik permanentku ponechal, pri kúpe novej na nasledujúci ročník Fortuna ligy si totiž vďaka starej bude môcť uplatniť nárok na odškodnenie," uviedol manažér Spartaka Marek Ondrejka. Výmena a predaj vstupeniek budú možné v Trnave i Zlatých Moravciach.


Spartak Trnava absolvuje v Zlatých Moravciach dovedna štyri "domáce" zápasy - postupne proti Podbrezovej, Ružomberku, Senici a Banskej Bystrici.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies