Spartak Trnava: V tíme skončili útočník David Depetris a stredopoliar Róbert Jež

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 18:06 • 2 min
Spartak Trnava: V tíme skončili útočník David Depetris a stredopoliar Róbert Jež

TRNAVA - Fortunaligový klub Spartak Trnava zasiahli v utorok dve nepríjemné správy. V tíme skončili útočník David Depetris a stredopoliar Róbert Jež. Prvému vypršala zmluva, druhý bol pre zdravotné problémy nútený ukončiť futbalovú kariéru.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný Argentínčan so slovenským pasom Depetris strelil v 21 zápasoch uplynulého ročníka FL 15 gólov. Stal sa najlepším strelcom tímu a len tesne mu ušla koruna pre najlepšieho strelca ligy. Do Trnavy prišiel v priebehu jesene ako voľný hráč z mexického Monarcas Morelia. V klube sa za krátky čas dokázal stať útočníkom číslo jeden.

 

Kontrakt s Trnavou mu vyprší vo štvrtok 30. júna a hráč s agentom momentálne riešia nové pôsobisko. Spartak však nevylúčil jeho návrat v prípade, že sa nedohodne na novej zmluve inde.

 

Tridsaťštyriročný Jež musel skončiť pre posunutú platničku, ktorá mu tlačí na nerv. So Spartakom mal ešte ročný kontrakt, po obojstrannej dohode dôjde k jeho rozviazaniu. Zranenie ho trápi od záverečného zápasu uplynulej sezóny. Absolvoval rôzne vyšetrenia, no zranenie je natoľko vážne, že po nebezpečnom pohybe by mu hrozili vážne zdravotné problémy v osobnom živote.

 

"Túto správu som oznámil majiteľovi, vedeniu klubu a vzájomne sme sa dohodli na ukončení spolupráce. Vzápätí som to oznámil trénerom a hráčom, s ktorými som sa rozlúčil v kabíne. Samozrejme, vo štvrtok budem na tribúne fandiť," povedal pre spartak.sk Jež.

 

Spartak čaká vo štvrtok 30. júna o 20.15 h v Šamoríne-Čilistove úvodný zápas 1. predkola EL UEFA proti Hibernians FC Paola.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona