Spartak Trnava v prípravnom dueli proti Brnu aj s novou posilou Yilmazom

NETKY.SK • 26 Január 2017, 09:03 • 2 min
Spartak Trnava v prípravnom dueli proti Brnu aj s novou posilou Yilmazom

BRNO - Hráči Spartaka Trnava si počínali sľubne aj v ďalšej česko-slovenskej konfrontácii. V prípravnom zápase, aj napriek početnému okresaniu kádra pre zranenia a choroby, remizovali zverenci Miroslava Karhana na pôde Zbrojovky Brno 1:1. V zostave ´bílych andelov´sa predstavila aj nová akvizícia Kubilay Yilmaz.

slovakia

left justify in out

Trénerovi Miroslavovi Karhanovi vypadlo zo zostavy až sedem zranených a chorých hráčov. Úvodné minúty príliš vzruchu nepriniesli, na šancu sa čakalo až do štrnástej minúty. Bello vysunul na ľavom kraji Jansa a jeho center na zadnú žrď zakončil hlavou do siete Jirka - 0:1. Ten istý hráč mal v 22. minúte na kopačke druhý gól. Yilmaz ho umne našiel za obranou, no rýchlonohé krídlo brankára Melichárka neprepálilo.

 

Domáci sa ozvali krátko po polhodine hry, keď sa v pokutovom území ocitol Řezníček, Vantruba sa vyznamenal výborným zákrokom. Mladý brankár sa blysol dôležitými zákrokmi aj pri pokusoch Krejčího a Jablonského. Päť minút pred koncom nestačil iba na strelu pod brvno Škodu, ktorý zblízka dorážal strelu Briganta - 1:1.


Druhé dejstvo začali lepšie hráči Brna. Šural poslal center sprava na hlavu Řezníčka, no domáci hráč mieril vedľa Vantrubovej brány. Po hodine hry sa po jednom zo súbojov zranil Janso, ktorý musel striedať. Spartakovci mohli neskôr viesť zásluhou Bella, ale zblízka trafil iba žrď. Na opačnej strane pohrozil ešte Krejčí, Vantruba bol na mieste. Viac sa v stretnutí neudialo. Červeno-čierni si štvrtom prípravnom zápase pripísali tretiu remízu.

 

Prípravný zápas: 


Zbrojovka Brno (I. ČR) - FC Spartak Trnava 1:1 (1:1), prípravný zápas, góly: 41. Škoda - 14. Jirka.


Hralo sa na umelej tráve v Brne (streda 25.1. o 13.00).

Zostava Trnavy:
Vantruba (C) - Čögley (73. Kadlec), Godál, Horník, Janso (66. Gagnon) - Tóth, Greššák - Jirka, Bello, Čonka - Yilmaz (70. Dubec)


Chýbali: Mikovič, Schranz, Sloboda, Mihálik, Halilovič, Košťál a Kerlon (všetci zranení a chorí), Tambe (s reprezentáciou Kamerunu).
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies