Spartak Trnava v príprave zdolal českého prvoligistu zo Zlína

NETKY.SK • 18 Január 2017, 11:24 • 2 min
Spartak Trnava v príprave zdolal českého prvoligistu zo Zlína

UHERSKÝ BROD - Hráči Spartaka Trnava odcestovali za prípravou do susedných Čiech, odkiaľ si priviezli cenný skalp prvoligového tímu FC Fastav Zlín po víťazstve 2:1.

slovakia

left justify in out

FC Spartak Trnava - FC Fastav Zlín (I. ČR) 2:1 (2:0), prípravný zápas, góly: góly: 37. Jirka, 42. Sloboda - 80. Traore Hralo sa na umelej tráve v Uherskom Brode (utorok 17.1.), 100 prítomných divákov.


Zostava Trnavy: Vantruba (46. Strapák) - Čögley (46. Kadlec), Hladík (62. Oravec), Godál, Janso (C) (62. Horník) - Tóth (54. Košťál), Bello (46. Greššák) - Jirka (46. Gagnon), Sloboda, Čonka (66. Kerlon) - Dubec (66. Mihálik)
Chýbali: Mikovič, Schranz, Halilovič (všetci zranení), Jakubech (voľno)

 

Hlasy po stretnutí: 


Miroslav Karhan, tréner Spartaka: "Prvý polčas bol veľmi dobrý z oboch strán. Futbal mal tempo a aj kvalitu. V druhom sa tempo vytratilo, keďže sme striedali po dvoch až troch hráčoch, na ihrisku chýbala súhra. Výhra určite poteší, ale nepreceňoval by som ju. Samozrejme, že chceme vyhrávať, čo som povedal aj chalanom v šatni, ale neviem, v akom stave je súper. Ako som povedal, prvý polčas zniesol prísne kritéria. Mikovič má zdravotné problémy, odchádza domov. Uvidíme, čo s ním bude ďalej. Kerlon ukázal, že je na lopte silný, môže byť pre nás platným hráčom. Chceli sme ho vidieť, odohral len dvadsať minút, pretože príliš netrénoval."


Matúš Čonka, hráč Spartaka: "Myslím si, že to bol vyrovnaný duel. Zlín bol v niektorých pasážach kombinačnejším mužstvom, my sme vyžili dva rýchle brejky a strelili dva góly. Bol to dobrý súper, tréner nám prízvukoval, že momentálne patria k českej špičke, že si na nich máme dať pozor. Jeho slová potvrdili na ihrisku, mali dobré veci. Po Znojme sme si povedali, že podobné výsledky si musíme ustrážiť do konca, dnes sa nám to, chvalabohu, podarilo."




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies