Spartak Trnava - Spartak Myjava 1:1 v 3. kole Corgoň ligy

NETKY.SK • 30 Júl 2012, 07:30 • 2 min
Spartak Trnava - Spartak Myjava 1:1 v 3. kole Corgoň ligy

Spartak Trnava - Spartak Myjava 1 1 v 3. kole Corgoň ligy - Futbal Spartak Trnava - Spartak Myjava 1 1 (0 0) Góly 52.

slovakia

left justify in out

img

 Spartak Trnava - Spartak Myjava 1:1 (0:0)
      Góly: 52. Gašparík - 68. Sládek (z 11 m). Rozhodoval: Jaška, ŽK: Čvirik, Stožický, Bicák - Štrba, Kuračka, ČK: 66. Bicák po 2 ŽK, 5813 divákov.
      Zostavy a striednia:
      FC Spartak Trnava: Raška - Stožický, Janečka, Čvirik, Hanzel - Gross - Gašparík (78. Čarnota), Karhan, Bicák - Vyskočil (46. Pavelka), Derass (46. Mikovič).
      TJ Spartak Myjava: Solnička - Ďuriš, Častulín, Černáček, Duga (61. Kosík) - Štrba (66. Dian) - Petráš (85. Šebek), Kuračka, Majerník, Sabo - Sládek

      Myjava začala v Trnave sebavedome a dvakrát musel zasahovať brankár Raška. V 6. minúte sa hlavička Častulína po rohovom kope odrazila od ľavej žrde trnavskej brány. Domáci odpovedali v dvanástej minúte, keď po centri Bicáka Gašparík v páde usmernil loptu späť za bránku. V ďalšom priebehu sa hral medzišestnástkový futbal a do zakončenia sa ani jedno z mužstiev nedostávalo. Vzruch prišiel až v 37. minúte, keď strelu Kuračku vytiahol Raška nad brvno a po následnom rohu stopér Častulín bombou prestrelil.
      Do druhého polčasu nastúpili domáci s novými hráčmi v útoku a so snahou získať územnú prevahu a dať gól. V 52. minúte po odvrátenom rohu sa dostal k lopte Gašparík a na jeho umiestnenú strelu k pravej žrdi bol Solnička krátky. O štyri minúty mohli domáci zvýšiť svoje vedenie, ale Gross zblízka prehlavičkoval bránu. Hostia odpovedali v 64. minúte po centri Sládeka, ale Petráš zblízka nezakončil presne. V 66. minúte fauloval Bicák Sládeka v šestnástke, dostal druhú žltú kartu a musel z ihriska dolu. Nariadenú jedenástku s prehľadom premenil Sládek, keď brankára Rašku poslal do opačnej strany. V poslednej štvrťhodine mal najskôr dobrú príležitosť Petráš, no loptu zakončoval pätičkou a Raška jeho úmysel vystihol. V 80. minúte zakončoval Patrik Čarnota, no s jeho strelou si brankár Solnička poradil. V samom závere mohla Myjava streliť druhý gól, ale extrnavčan Sabo tutovku nevyužil, keď jeho snahu prehodiť brankára Raška vystihol. Domáci aj v druhom zápase nevyhrali, prišli aj o druhého vylúčeného hráča a majú nad čím premýšľať.
      Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona