Spartak Trnava podal výborný výkon a zdolal Zlaté Moravce

NETKY.SK • 21 September 2020, 09:27 • 2 min
Spartak Trnava podal výborný výkon a zdolal Zlaté Moravce

TRNAVA- Trnava si pod taktovkou nového trénera Norberta Hrnčára poradila so Zlatými Moravcami.

slovakia

left justify in out

Spartak pretrhol sériu bez gólu

Trnava začala vo vysokom tempe, od začiatku zápasu kontrolovala hru a hrala pekný futbal. Hráči Trnavy mali vysoké držanie lopty a ViOn sa musel brániť. V 15.minúte to vyskúšal dobrou strelou Erik Pačinda ale skóre otvoriť nedokázal. Pačinda to vyskúšal aj po druhýkrát ale v ceste mu stál brankár Adrián Chovan a skóre sa nezmenilo. Až do konca polčasu sa hralo medzi polovicou a šestnástkou ViOnu, ale Chovan musel zasahovať už iba pri tečovanej strele Bukatu z poslednej minúty prvej polovice zápasu.

 

 

 

Začiatok druhého polčasu sa vydaril lepšie hosťom, do obrovksej šance sa dostal Martin Koval ale jeho lob vykopol z bránkovej čiary stopér Izuchukwu Anthony. Až po hodine hry sa spartakovci skonsolidovali, Savvidis vysúval do šestnástky Vlaska, toho zrazil Menich a Pačinda z nariadenej jedenástky otvoril skóre. V závere zápasu sa dostal do dobrej šance Balaj ale Rusov ho perfektným zákrokom vychytal. Trnava sa dostala ešte do poslednej šance ale opäť im stál v ceste Chovan, Spartak si pripísal dôležité 3 body a v ďalšom kole sa stretne so Senicou.  Zápas sa bude hrať 26.9 o 18:00.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona