Spartak Trnava dopredáva lístky na duel so Slovanom

NETKY.SK • 19 September 2013, 10:40 • 2 min
Spartak Trnava dopredáva lístky na duel so Slovanom

TRNAVA - Futbalový klub FC Spartak Trnava uvoľní do predaja ďalších 500 lístkov na sobotňajšie stretnutie 11. kola Corgoň ligy so Slovanom Bratislava (16.30 h). "Andeli" začali s predpredajom vstupeniek na zápas už v stredu, záujemcovia si môžu zabezpečiť lístky aj vo štvrtok medzi 16.00 a 18.00 h.

slovakia

left justify in out

"Na základe stanoviska Slovana Bratislava, že klub nebude žiadať počas jesennej časti sektor pre svojich fanúšikov na zápasoch u súperov, a po stretnutí zástupcov klubov a delegáta stretnutia nevytvoríme sektor pre priaznivcov hostí a 150 lístkov poskytneme do predaja našim priaznivcom. So spomenutým krokom súhlasili na bezpečnostnej porade v úvode týždňa aj delegát stretnutia a zástupca Slovana," uviedol v tlačovej správe PR manažér Spartaka Marek Ondrejka. 

"Vzhľadom na to, že ide o tzv. klietku, budeme na tieto miesta predávať vstupenky za štyri eurá. Podľa našich odhadov sa všetky vstupenky vypredajú už vo štvrtok a pred zápasom sa už lístky ani nebudú dať kúpiť," doplnil Ondrejka. Ako je známe, Spartak stanovil predaj lístkov na duel so Slovanom vyložene iba na občiansky preukaz, pričom vstupenky nepredajú občanovi Bratislavy a priľahlého okolia. Zároveň si môže jeden priaznivec zakúpiť maximálne päť vstupeniek. 

"V stredu prebiehal predaj bez problémov. Osobne som tam bol prítomný a ľudia nemali problém preukázať sa a mnohí aj slovne uvítali, že sme pristúpili k tomuto kroku, ktorý zabezpečí, že v hľadisku budú primárne naši priaznivci. Po tom, čo sa Slovan Bratislava rozhodol nežiadať o lístky pre svojich fanúšikov, považujeme naše rozhodnutie za správny krok v prospech fanúšikov Spartaka," uzavrel Ondrejka. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona