Spartak Trnava - DAC 1904 Dunajská Streda 2:1 v 1. kole

NETKY.SK • 17 Júl 2011, 23:00 • 2 min
Spartak Trnava - DAC 1904 Dunajská Streda 2:1 v 1. kole

Spartak Trnava - DAC 1904 Dunajská Streda 2:1 v 1. kole

slovakia

left justify in out

img

Nová sezóna sa začala v starej trnavskej atmosfére okorenenej návratom Karhana na slovenskú prvoligovú scénu. Hostia zo Žitného Ostrova prekvapili aktívnou kombinačnou hrou a dobrých 20-minút sa hral medzišestnástkový futbal. Gól prišiel v 23. minúte, keď po hlavičkovom súboji v 16-tke DAC-u si na loptu nabehol Procházka a jeho utešená strela skončila v pravej šibenici. Domácich gól upokojil, naopak hostia zvýšili aktivitu a trnavská obrana sa mala čo obracať. Našťastie pre domácich, Dunajskostredčania nebezpečnou strelou brankára Rašku neohrozili. V 42. minúte sa nepríjemne hlavami zrazili Bicák a Struhár a stretnutie sa pre nich predčasne skočilo.
      V druhom polčase sa hostia snažili o vyrovnanie. Blízko k nemu mali po rohovom kope, keď brankár Raška v skrumáži na loptu nedosiahol, no Hílek sa k hlavičkovému zakončeniu nedostal. Na opačnej strane strela Tomačeka len tesne minula pravú žrď. V 65. minúte unikol hosťujúci Dzon Diallovi, našťastie pre domácich vystrelil vedľa. Vzápätí center Petráša usmernil striedajúci Gogolák vedľa brány DAC-u. V 79. minúte vytlačil Raška loptu Németha s priameho kopu na roh. V 82. minúte zvýšili domáci na 2:0 po priamom kope, keď loptu hlavou predĺžil Karhan a rovnako hlavou zakončil Gogolák. O minútu mohlo byť 3:0, ale Procházka ani na dvakrát neprekonal Kováča. V záverečnej 10-minútovke sa domáci dožadovali pokutového kopu po zákroku na Gogoláka, ale rozhodca Kružliak mal iný názor. Po chybe Malchárka tesne pred koncom strelu Dzona brankár Raška stihol vyboxovať, ale v nadstavenom čase sa hostia predsa len dočkali gólu, keď po centri s pravej strany Matúš hlavou uzavrel na 2:1.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona