Spartak Trnava - 1. FC Tatran Prešov 0:0 v 3. kole

NETKY.SK • 1 August 2011, 08:50 • 2 min
Spartak Trnava - 1. FC Tatran Prešov 0:0 v 3. kole

Spartak Trnava - 1. FC Tatran Prešov 0:0 v 3. kole

slovakia

left justify in out

img

Spartak Trnava - 1. FC Tatran Prešov 0:0
      Rozhodoval: Perašín, ŽK: Vyskočil, Bicák - Krob, Krajník, Čep, Lipták, 3975 divákov.
      Zostavy a striedania:
      Spartak Trnava: Raška – P. Čarnota (68. Machovec), Gross, Koubský, Čvirik – Procházka, Kaščák, Karhan, Bicák (58. Gogolák) - Tomaček, Vyskočil.
      1. FC Tatran Prešov: Diviš – Kolbas, Krajník (70. Baláž), Čep, Krob – Petráš, Lipták – Žůrek (77. Guba), Katona, Papaj - Bernardo (82. Zeher).

      Pred úvodným výkopom stretnutia si obe mužstvá i diváci uctili minútou ticha pamiatku tragicky zosnulého priaznivca Spartaka Tomáša Čemana. V samotnom zápase začali lepšie hostia, ktorí už v piatej minúte po rohovom kope Papaja ohrozili brankára Rašku hlavičkou Krajníka. O minútu odpovedali domáci priamym kopom Tomačeka, ktorý prešovský brankár vyrazil na roh. Po štvrťhodine hry po centrovanej lopte Karhana nastal v šestnástke Prešova závar, z ktorého ale gól nepadol. O tri minúty neskôr po priamočiarej akcii Tomačeka s Procházkom sa strela Bicáka odrazila od ľavej žrde prešovskej brány. Vzápätí Koubský prehlavičkoval prešovskú bránu po priamom kope Tomačeka. V ďalšej časti prvého polčasu mali Prešovčania viac z hry vďaka tomu, že ovládli stred poľa, ku gólovému zakončeniu sa však nedostali. Za zmienku stoja ešte strely Papaja a Tomačeka, s ktorými si brankári poradili.
      Po zmene strán sa obe mužstvá snažili rozhodnúť zápas vo svoj prospech. V 56. minúte po centri Tomačeka na vzdialenú žrď vrátil loptu Procházka do päťky, ale Karhan zakončujúci pätičkou poslal loptu vedľa brány. V 63. minúte po priamom kope Vyskočila hlavičkoval Karhan do ľavej žrde, od ktorej sa lopta odrazila do rúk brankára Diviša. O minútu neskôr po závare v trnavskej šestnástke Prešovčania ani na dvakrát neprekonali Rašku a akcia sa skončila zrážkou hláv Čarnotu s Bernardom. V záverečnej desaťminútovke, keď domácim zjavne ubúdali sily mali ešte dve možnosti hostia, ale najskôr Katona nepreloboval Rašku a trnavský gólman následne kryl strelu striedajúceho Baláža.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies