Spartak splnil sen vernému fanúšikovi, ten si zatrénoval s tímom

NETKY.SK • 29 Máj 2015, 11:23 • 2 min
Spartak splnil sen vernému fanúšikovi, ten si zatrénoval s tímom

TRNAVA - V tréningovom procese futbalistov Spartaka Trnava sa vo štvrtok objavila nová tvár. Vedenie klubu nakrátko angažovalo dlhoročného fanúšika Maroša Kolesíka, ktorému sa tak splnil sen zatrénovať si s hráčmi Spartaka.

slovakia

left justify in out

Vernému priaznivcovi prichystala prekvapenie jeho manželka, ktorá sa skontaktovala s manažérmi klubu Marekom Ondrejkom a Mariánom Černým a po odobrení žiadosti trénerom Jurajom Jarábkom sa sen premenil na skutočnosť. Dlhoročný fanúšik absolvoval s mužstvom štvrtkovú tréningovú jednotku. "Kola poznám dlhé roky, niekedy to bol hráč Spartaka Trnava, za trénera Pepa Geryka dokonca hrával za béčko. My, čo sme vtedy pôsobili v nižších rakúskych súťažiach, sme si občas s trnavskou rezervou chodili zatrénovať. Normálne asi porozmýšľam, či ho nezapracujeme do tímu," uviedol s úsmevom na oficiálnom webe trnavský kouč.

 

Jeho zverencov čaká v sobotňajšom záverečnom 33. kole Fortuna ligy duel na pôde MŠK Žilina. Na diaľku v ňom budú bojovať o konečnú tretiu priečku, o ktorú ich ešte môže pripraviť Slovan Bratislava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies