Spartak sa pripravuje na futbalový sviatok, tréner Trnavy upozorňuje, že dnes to bude ina Legia ako pred týždňom

NETKY.SK • 31 Júl 2018, 09:34 • 2 min
Spartak sa pripravuje na futbalový sviatok, tréner Trnavy upozorňuje, že dnes to bude ina Legia ako pred týždňom

TRNAVA - Tréner slovenského futbalového šampióna FC Spartak Trnava Radoslav Látal sa teší na utorkovú odvetu 2. predkola Ligy majstrov 2018/2019 proti poľskej Legii Varšava. V prvom súboji v Poľsku vyhral slovenský tím 2:0, pred druhým duelom je teda bližšie k postupu do ďalšej fázy súťaže.

slovakia

left justify in out

"Na zápas sa tešíme, bude to pre nás sviatok. Stále platí, že Legia je z nášho pohľadu favorit, aj keď sme u súpera dosiahli výborný výsledok. Ostávame pevne na zemi. Koncentrujeme sa na to, aby sme v odvete podali čo najlepší výkon. Bude to sviatok futbalu," povedal Látal na oficiálnej predzápasovej tlačovej konferencii na Štadióne Antona Malatinského.

Zápas pod taktovkou Izraelčana Roia Reinshreibera má v utorok 31. júla výkop o 20.30 h SELČ. Kouč Látal deň pred duelom verí, že k dispozícii bude mať všetkých hráčov. "Nomináciu na zápas urobíme až po pondelkovom večernom tréningu," poznamenal popoludní. Látal počas víkendu pozorne sledoval ligový súboj Legie s Koronou Kielce a aj si ho rozanalyzoval. "Vo Varšave sme odohrali dobrý zápas. Vieme, že v odvete nás čaká veľmi silná Legia. Iná, aká bola v prvom súboji," doplnil.

 

img
Kapitán Trnavy Boris Godál pred odvetou podčiarkol, že v úvodnom súboji o triumfe nerozhodli len dvaja hráči ako autori presných zásahov. "Prvý zápas nám nevyhrali dvaja hráči, ale jedenásť chlapov a ďalších sedem na lavičke. To isté bude platiť aj v odvete. Ak všetci odohrajú taký zápas ako pred týždňom, bude to mať pre nás dobrý koniec," myslí si a dopĺňa: "Už prvý zápas nám ukázal, že Legia je zdolateľná. Vieme, ako na ňu. Očakávam inú Legiu ako pred týždňom. Budeme sa snažiť hrať ako ped týždňom a verím, že budeme úspešní." Teší sa aj na atmosféru na Štadióne Antona Malatinského, ktorý by mal byť vypredaný.

Marek Ondrejka z pozície PR a event manažéra klubu prezradil, že zápas Trnavy proti Legii je vyhlásený za rizikový. "Máme tu aj bezpečnostného manažéra z Európskej futbalovej únie (UEFA). Stále platí, že sme pod dohľadom UEFA, čo sa týka fanúšikov, sme v podmienke. Chceme, aby všetko prebehlo v poriadku. Presný počet fanúšikov z Poľska ešte nepoznáme, ale Legia si vzala spolu 1840 vstupeniek," povedal.
 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies