Spartak Moskva pri návrate do KHL povedie Titov

NETKY.SK • 6 Marec 2015, 12:03 • 2 min
Spartak Moskva pri návrate do KHL povedie Titov

MOSKVA - Hlavným trénerom klubu Spartak Moskva pri očakávanom návrate do Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) v nasledujúcej sezóne bude German Titov.

slovakia

left justify in out

Správu priniesla agentúra Tass s odvolaním sa na nešpecifikovaný zdroj blízky moskovskej organizácii. "V predchádzajúcich dňoch rokovali zástupcovia tímu s Titovom o jeho príchode do Spartaka, mal by sa stať hlavným trénerom A-mužstva. Obe strany sa v základných otázkach už dohodli," uvádza sa v správe ruskej agentúry. Štyridsaťdeväťročný German Titov v predchádzajúcich dvoch sezónach viedol Metallurg Novokuzneck. Ešte ako hráč pôsobil aj v zámorskej NHL, za Calgary, Pittsburgh, Edmonton a Anaheim absolvoval v profilige 624 duelov základnej časti a 34 štartov si pripísal v play-off.


Spartak Moskva vynechal ročník 2014/2015 v KHL pre finančné problémy, no od nasledujúcej sezóny by opäť nemal chýbať medzi účastníkmi nadnárodnej súťaže.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies