Spartak Moskva chce brankára Pavelca, v hľadáčiku mal aj Haláka a Budaja

NETKY.SK • 14 November 2012, 15:23 • 2 min
Spartak Moskva chce brankára Pavelca, v hľadáčiku mal aj Haláka a Budaja

Spartak Moskva chce brankára Pavelca, v hľadáčiku mal aj Haláka a Budaja - Futbal Ruský hokejový klub KHL Spartak Moskva podľa Sport-expressu prejavil záujem o českého brankára Ondřeja Pavelca. Okrem neho mal v hľadáčiku aj slovenské duo Jaroslav Halák a

slovakia

left justify in out

img

Ruský hokejový klub KHL Spartak Moskva podľa Sport-expressu prejavil záujem o českého brankára Ondřeja Pavelca. Okrem neho mal v hľadáčiku aj slovenské duo Jaroslav Halák a Peter Budaj, v ich neprospech však hovorí skutočnosť, že v tejto sezóne ešte neodchytali ani jedno stretnutie.
      Naopak, Pavelec má za sebou 14 zápasov v českej extralige v drese HC Bílí Tygři Liberec, ako aj úspešné vystúpenie na Karjala Cupe v rámci EHT vo Fínsku. Tam ho dokonca vyhlásili za najlepšieho brankára a novinári ho vybrali do All Star tímu. Spartaku, dres ktorého obliekajú dvaja slovenskí útočníci Branko Radivojevič a Štefan Ružička, sa v tejto sezóne nedarí. Po prestávke vstupuje mužstvo do súťaže z posledného 14. miesta v Západnej konferencii, keď v 23 zápasoch získalo presne taký istý počet bodov. Na zlý štart doplatil výmenou tréner, keď Andreja Sidorenka nahradil Fiodor Kanarejkin a vedenie okrem iných hráčov ukončilo aj spoluprácu s kanadským brankárom Mikom Murphym.
      Ondřej Pavelec odchytal uplynulom ročníku NHL za Winnipeg Jets 68 zápasov, v ktorých zaznamenal 90,6 percentnú úspešnosť zákrokov a priemerne inkasoval 2,91 gólu na zápas.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies