Spartak dal Peševskému výpoveď za porušenie životosprávy

NETKY.SK • 16 Október 2013, 12:05 • 2 min
Spartak dal Peševskému výpoveď za porušenie životosprávy

TRNAVA - Corgoňligový klub FC Spartak Trnava v utorok ukončil spoluprácu s macedónskym futbalistom Dejanom Peševskim, ktorý hrubo porušil životosprávu a disciplínu a od klubu dostal okamžitú výpoveď. Účinkovanie dvadsaťročného futbalistu v službách "bílích andelov" sa tak skončilo po necelých dvoch mesiacoch.

slovakia

left justify in out

"V noci zo soboty na nedeľu Peševski v jednom z trnavských nočných podnikov, ktorý je navyše reklamným partnerom nášho klubu, hrubo porušil životosprávu, navyše vulgárne urážal personál a musel byť vyvedený ochrankou. Výrazným spôsobom tak poškodil dobré meno Spartaka Trnava. Takéto správanie nie je hodné profesionálneho futbalistu v našom klube a je neospravedlniteľné. S okamžitou platnosťou klub rozviazal s Peševskim profesionálny kontrakt, ktorý mal trvať do konca roka s následnou dva a polročnou opciou. Je nám to ľúto, lebo Peševski sa ukazoval ako talentovaný a zaujímavý futbalista. Pred novou sezónou však tréner Juraj Jarábek jasne upozorňoval, že za dôležité kritériá hráča nebude považovať iba kvalitu, ale i charakterové vlastnosti. Peševski je príkladom toho, že podobné excesy nebude tolerovať ani tréner ani klub," uviedol pre TASR PR manažér Spartaka Marek Ondrejka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies