Spartak avízuje letný prievan v kabíne, s viacerými hráčmi sa rozlúči

NETKY.SK • 29 Máj 2017, 10:49 • 2 min
Spartak avízuje letný prievan v kabíne, s viacerými hráčmi sa rozlúči

TRNAVA - Vo futbalovom klube FC Spartak Trnava nastanú v letnej prestávke veľké zmeny v kádri. Zmluvy vypršali Babatoundemu Bellovi, Matejovi Strapákovi, Ivanovi Schranzovi, Martinovi Košťálovi, Petrovi Čögleyovi, Emirovi Halilovičovi a Antonovi Slobodovi.

slovakia

left justify in out

Kým v prípade prvých dvoch menovaných je predĺženie kontraktu otvorené, mená zvyšnej pätice už ďalej s klubom spojené nebudú. Informáciu priniesla oficiálna internetová stránka Spartaka Trnava, ktorý v sezóne 2016/2017 obsadil 6. priečku v tabuľke Fortuna ligy.

 

Isté je, že Ivan Schranz sa dohodol na prestupe s Duklou Praha. Budúcnosť zvyšných hráčov v súvislosti s novými klubmi ešte nie je známa. V Spartaku nebude pokračovať ani Brazílčan Kerlon, ktorý prišiel do tímu v závere jesennej časti.

 

V spolupráci s novým trénerom Nestorom El Maestrom sa pracuje aj na posilnení kádra. V tejto chvíli má už zazmluvnenú dvojicu hráčov, doťahuje sa podpis tretieho a rokuje s ďalšími futbalistami.

 

Spartak štartuje prípravné obdobie na novú sezónu 15. júna. V tento deň na tlačovej konferencii predstaví aj všetky nové tváre.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies