Sparta vyradila Krasnodar a dosiahla najväčší úspech v Európskej lige

NETKY.SK • 26 Február 2016, 10:22 • 2 min
Sparta vyradila Krasnodar a dosiahla najväčší úspech v Európskej lige

KRASNODAR - Prvýkrát v klubovej histórii sa futbalisti Sparty Praha dostali medzi šestnásť najlepších v Európskej lige UEFA. Najmä po výborne zvládnutom druhom polčase šestnásťfinálovej odvety EL 2015/2016 v Krasnodare vyhrali 3:0 a potvrdili tak minulotýždňovú výhru 1:0 z Letnej.

slovakia

left justify in out

V prvom polčase boli hostia pod tlakom, ale prežili ho a v druhom strelil po pekných akciách dva góly. Potom im ešte pomohlo vylúčenie domáceho hráča a v úplnom závere súpera potrestali tretím gólom.

 

"Je to pre nás ohromný úspech. Sparta sa prvýkrát v histórii dostala do tejto fázy. Chceme si to užiť. V prvom polčase sme mali problémy s hrou Krasnodaru. Preto som pred ním varoval, je to vynikajúce mužstvo bez ohľadu na výsledok. Ak by dali gól, mohlo to byť inak. Mali sme šťastie, že sme udržali stav 0:0. V druhom polčase sme sa zlepšili, začali sme hrať, dali sme gól, potom druhý a zápas sme už kontrolovali," citoval trénera "rudých" portál idnes.cz.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona