Sparta Praha ulovila z Turecka Slováka Grajciara, zmluva na 4 roky

NETKY.SK • 27 Júl 2011, 08:30 • 2 min
Sparta Praha ulovila z Turecka Slováka Grajciara, zmluva na 4 roky

Sparta Praha ulovila z Turecka Slováka Grajciara, zmluva na 4 roky - Futbal Český futbalový klub Sparta Praha získal z tureckého Konyasporu slovenského stredopoliara Petra Grajciara, ktorý by mal vo štvrtok podpísať štvorročnú zmluvu. len širšej slovenske

slovakia

left justify in out

img

Český futbalový klub Sparta Praha získal z tureckého Konyasporu slovenského stredopoliara Petra Grajciara, ktorý by mal vo štvrtok podpísať štvorročnú zmluvu. Člen širšej slovenskej reprezentácie prestúpil na Letnú podľa neoficiálnych informácii za 12 miliónov českých korún.
      Dvadsaťsedemročný futbalista, ktorého prednosťou je fyzická kondícia a streľba zo stredných a väčších vzdialeností, sa vo štvrtok podrobí v Prahe lekárskym testom. Grajciar sa do českej metropoly vracia po roku, pretože do Turecka odišiel z pražskej Slavie.
      Slovenský legionár mal s Konyasporom ešte dva roky platný kontrakt, avšak po zostupe tímu do II. tureckej ligy využil možnosť na odchod z klubu. V sezóne 2010/2011 zaznamenal osem ligových gólov. "Sme radi, že sa nám podarilo s Konyasporom dohodnúť. O Petra sme mali veľký záujem, je to vynikajúci futbalista," uviedol pre klubovú stránku personálny riaditeľ Sparty Jakub Otava. "Ale nebolo vôbec ľahké dohodnúť s tureckým klubom. Ten síce zostúpil, ale vzhľadom k tamojšej korupčnej afére živí nádej, že sa po zásahu národnej federácie vráti späť do ligy. Navyše, Peter bol v mužstve za najväčšiu hviezdu."
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona