Sparta Praha si vo finále českej extraligy musí poradiť bez dištancovaného Klimeka

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 14:56 • 2 min
Sparta Praha si vo finále českej extraligy musí poradiť bez dištancovaného Klimeka

PRAHA - Hokejová Sparta Praha sa v zostávajúcich dueloch finále play-off českej extraligy proti Libercu musí zaobísť bez útočníka Lukáša Klimeka.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný krídelník dostal od vedenia súťaže dištanc na päť stretnutí, za trest v hre má stopku na jeden duel. Stav série je po dvoch dueloch nerozhodný 1:1, vo finále sa tak vrátane pondelka uskutoční maximálne päť zápasov, pre skúseného útočníka sa sezóna predčasne skončila.

 

Klimek sa previnil v druhom finálovom súboji na ľade Liberca, keď kopol súperovho obrancu Lukáša Dernera. "Predovšetkým tam bol najprv faul na Klimeka, ktorý keď spadol, tak urobil pohyb nohou proti Dernerovi. Kontakt tam bol, je to veľká Klimekova hlúposť," komentoval situáciu kouč Sparty Josef Jandač a doplnil: "Bude nám chýbať, každý hráč je pre nás dôležitý. Musíme si však poradiť."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies