Sparta Praha potvrdila návrat obrancu Mareka Ďalogu

NETKY.SK • 2 Január 2018, 10:18 • 2 min
Sparta Praha potvrdila návrat obrancu Mareka Ďalogu

PRAHA - Slovenský hokejista Marek Ďaloga sa vracia do českej Sparty Praha. Reprezentačný obranca v závere roka rozviazal zmluvu s čínskym zástupcom v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) Červená hviezda Kchun-lun, v pondelok český tím potvrdil jeho návrat do mužstva.

slovakia

left justify in out

Rodák zo Zvolena v Sparte pôsobil už v roku 2014/2015, medzi českou elitou hral aj za Pardubice. V KHL si obliekal aj dres bratislavského Slovana a Ak Bars Kazaň. Najvyššiu slovenskú súťaž si 28-ročný Ďaloga vyskúšal za HKM Zvolen, HK Spišská Nová Ves či HK Orange "20".

 

"S Kchun-lunom sme stratili šancu na postup do play-off, takže som veľmi rád, že si predĺžim sezónu. Vraciam sa do Sparty, odkiaľ som odišiel do KHL. Je to veľmi príjemný návrat. Vraciam sa do prostredia, ktoré poznám. Mám z toho veľkú radosť. Veľmi sa do Sparty teším," povedal slovenský bek pre oficiálny web Sparty.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies