Sparta odmietla ponuku Angličanov! Slovenského brankára nepustí

NETKY.SK • 16 Január 2018, 08:21 • 2 min
Sparta odmietla ponuku Angličanov! Slovenského brankára nepustí

PRAHA - Slovenský futbalový reprezentant Martin Dúbravka veľmi pravdepodobne bude aj na jar hráčom Sparty Praha, klub z hlavného mesta ČR neprijal ponuku anglického Newcastlu United na transfer od pondelka 29-ročného brankára.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom web isport.cz, podľa ktorého mal Newcastle záujem o polročné hosťovanie s opciou - Sparte by zaplatil 500-tisíc eur v zime a v lete v prípade využitia opcie ďalších 4,5 milióna eur. Podľa spomenutého zdroja Sparta ponuku zmietla zo stola.

Dúbravka, ktorý je v pražskom klube jednotkou medzi tromi žrďami, sa do povedomia fanúšikov na Britských ostrovoch dostal predovšetkým počas jesenných duelov SR proti Anglicku (prehra 1:2 v Londýne) a Škótsku (0:1 v Glasgowe) v neúspešnej kvalifikácii o postup na tohtoročné MS do Ruska. V minulosti pôsobil v Liberci, dánskom Esbjergu a rodnej Žiline.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona