Španielsky reprezentant Paco Alcácer prestúpil z Valencie do FC Barcelony

NETKY.SK • 30 August 2016, 14:52 • 2 min
Španielsky reprezentant Paco Alcácer prestúpil z Valencie do FC Barcelony

VALENCIA - Španielsky futbalový reprezentant Paco Alcácer bude pokračovať vo svojej kariére v FC Barcelona. Katalánsky klub získal tohto 23-ročného útočníka z konkurenčného FC Valencia, zaplatil odstupné vo výške 30 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

V hre sú aj ďalšie dva milióny pre "netopiere" v závislosti od hráčových vystúpení a úspechov v novom drese. Transfer v utorok potvrdili obe zainteresované strany. Web "blaugranas" doplnil, že Alcácer podpísal v novom pôsobisku päťročný kontrakt a zmluva obsahuje deväťcifernú výstupnú klauzulu (100 miliónov eur). Paco Alcácer je prvým útočníkom, ktorý v letnom prestupovom období posilnil FC Barcelona. Pred ním do kádra "Barcy" pribudli obrancovia Samuel Umtiti a Lucas Digne, stredopoliari André Gomes a Denis Suárez a brankár Jasper Cillessen.

Alcácer má na svojom konte 13 zápasov v drese španielskej reprezentácie, šesťkrát v nich skóroval. Strelil jediný gól Španielov pri ich "žilinskej" prehre 1:2 so Slovákmi v októbri 2014 v rámci kvalifikácie o postup na ME 2016.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona