Španielsky majster Atletico na úvod novej sezóny proti Rayo Vallecano

NETKY.SK • 24 Júl 2014, 15:07 • 2 min
Španielsky majster Atletico na úvod novej sezóny proti Rayo Vallecano

MADRID - Futbalisti úradujúceho španielskeho majstra Atletica Madrid odštartujú novú sezónu zápasom na ihrisku mestského rivala Raya Vallecano.

slovakia

left justify in out

Duel je na programe v pondelok 25. augusta. V rovnaký deň si zmeria sily i Real Madrid doma s nováčikom súťaže Cordobou. Tento termín určili preto, že týždeň predtým čaká Atletico a Real dvojzápas španielskeho Superpohára.  

 

Štvrtkový žreb národnej futbalovej federácie zároveň rozhodol, že Barcelona odohrá na úvod nového ročníka Primera Division domáci duel s Elche. V prvom kole sa tiež fanúšikovia môžu tešiť na zápasy Sevilla - Valencia, Levante - Villarreal, Malaga - Athletic Bilbao, Celta Vigo - Getafe, Almeria - Espanyol, Eibar - Real Sociedad a Granada - Deportivo Coruňa. 

 

Tradičné El Clásico bude v sezóne 2014/2015 prvýkrát 26. októbra, keď Real Madrid doma privíta Barcelonu. "Biely balet" zase zavíta na barcelonský Nou Camp 22. marca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona