Španielsky fanúšik dostal za hodenie psa na rozhodcu pokutu €200

NETKY.SK • 26 Február 2014, 18:03 • 2 min
Španielsky fanúšik dostal za hodenie psa na rozhodcu pokutu €200

ALMERIA – Španielsky fanúšik, ktorý predminulý víkend hodil na rozhodcu psa, vyviazol s pokutou €200.

slovakia

left justify in out

Ako sme vás už nedávno informovali, počas futbalového zápasu v španielskej nižšej lige medzi klubmi Comarca del Marmol a La Canada sa stal nechutný incident. Divák, ktorý nebol spokojný s verdiktmi rozhodcu, vytrhol inému divákovi malého psíka a hodil ho z tribúny smerom k rozhodcovi. Psík našťastie minul rozhodcu, zranil sa však po náraze na okraj umelého trávnika.

Španielsky denník El Mundo však priniesol ďalšie podrobnosti o tomto prípade. Páchateľ tohto nechutného skutku bol zadržaný a postavený pred miestny súd, ktorý mu vymeral pokutu 200 eur. Denník tiež informuje, že yorkshirský teriér menom Goofy sa rýchlo zotavil a je v poriadku.

Muž, ktorý hodil psíka z tribúny smerom na rozhodcu, musí zaplatiť veterinárny zákrok a súdne trovy. V prípade, že by sa Goofy vážnejšie zranil alebo by ho pád zabil, by páchateľ čelil až ročnému pobytu za mrežami za týranie zvierat.

 

Pozrite si videozáznam z incidentu, zachytený iným divákom:

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies