Španielska polícia rozložila drogový gang, zadržala vyše tri tony kokaínu

NETKY.SK • 1 Júl 2015, 15:01 • 2 min
Španielska polícia rozložila drogový gang, zadržala vyše tri tony kokaínu

MADRID - Španielska polícia dnes informovala o zadržaní 3,5 tony kokaínu a rozložení významného medzinárodného gangu obchodníkov s drogami, ktorého vodca viedol luxusný život v Madride a vydával sa za agenta vyhľadávajúceho futbalové talenty.

slovakia

left justify in out

Policajná hovorkyňa, na ktorú sa odvoláva tlačová agentúra AP, uviedla, že nemenovaného muža a 68 ďalších podozrivých zatkli v uplynulých mesiacoch na území Španielska, Portugalska, Chorvátska, Čiernej Hory a Srbska. Záťahu proti skupine predchádzalo dvojročné vyšetrovanie. 


Vodca skupiny využíval sieť bývalých srbských vojakov, prostredníctvom ktorej dovážal kokaín z Latinskej Ameriky do Európy v jachtách a nákladných kontajneroch. Gang prepieral svoje zisky cez španielske a portugalské spoločnosti. Španielska polícia uviedla, že v dome hlavného predstaviteľa našla 773-tisíc eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies