Španielska polícia prepustila fanúšikov Legie, nesmú však opustiť krajinu

NETKY.SK • 20 Október 2016, 15:24 • 2 min
Španielska polícia prepustila fanúšikov Legie, nesmú však opustiť krajinu

MADRID - Deväť fanúšikov poľského futbalového klubu Legia Varšava prepustila španielska polícia na slobodu, ale nesmú opustiť krajinu. Naďalej totiž prebieha vyšetrovanie incidentov pred duelom Ligy majstrov 2016/2017 medzi Realom Madrid a Legiou.

slovakia

left justify in out

Dvaja poľskí priaznivci sú podozriví z lúpežného prepadnutia s použitím násilia, sedem ďalších sa v utorok večer zapojilo do konfrontácie s políciou pred štadiónom Santiaga Bernabeua v Madride. Viacero policajtov pri tom utrpelo ľahké zranenia.

 

Priaznivcov Legie bolo podľa správ médií v španielskej metropole takmer 4000, výtržnosti vyvolávali najmä chuligáni zo známej skupiny Teddy Boys ‘95.

 

Odvetný súboj F-skupiny LM Legia - Real je na programe 2. novembra. Domáci ho odohrajú za zatvorenými bránami bez fanúšikov. Poľský šampión týmto spôsobom pyká za neprístojnosti výtržníkov, ktorí sa 14. septembra počas zápasu s Borussiou Dortmund (0:6) bili s členmi usporiadateľskej služby, hádzali pyrotechniku na trávnik a vykrikovali antisemitské heslá.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies