Španielom nepomôže tentoraz Manolo v hľadisku - je chorý a zostáva vo Valencii

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 21:05 • 2 min
Španielom nepomôže tentoraz Manolo v hľadisku - je chorý a zostáva vo Valencii

MADRID - Španielska futbalová reprezentácia, ktorá vstúpila dnes do turnaja EURO 2016 najtesnejším víťazstvom 1:0 nad výberom Česka, sa nielen v tomto zápase, ale aj v ďalšom priebehu šampionátu starého kontinentu bude musieť zaobísť bez svojho najslávnejšieho fanúšika známeho ako Manolo.

slovakia

left justify in out

Ten je zo zdravotných dôvodov nútený sledovať tentoraz stretnutia záverečného turnaja majstrovstiev Európy iba pred televíznou obrazovkou vo svojej obľúbenej krčme vo Valencii.

 

Manolo, plným menom Manuel Cáceres Artesero, ktorý má v súčasnosti 66 rokov, povzbudzoval španielsku reprezentáciu na celkove deviatich svetových a siedmich európskych šampionátoch. Tentoraz mu to, ako vyplýva zo správy denníka El Mundo, nedovolí zdravotný stav.

 

Na štadiónoch vo francúzskych mestách sa tak v hľadisku neobjaví Manolova typická postava známa aj ďaleko za hranicami vlasti, ani jeho bubon s nápisom Manolo El Bombo de Espaňa.

 

Samotný fanúšik sa pre spomínané periodikum vyznal, že mu z Francúzska volajú ľudia, ktorí ho vyzývajú, aby pricestoval. To však aktuálne nie je možné, dodal smutný Manolo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies