Španieli za obhajobou titulu na ME bez Paua Gasola

NETKY.SK • 16 Máj 2013, 08:56 • 2 min
Španieli za obhajobou titulu na ME bez Paua Gasola

LOS ANGELES - Obhajcovia titulu zo Španielska nastúpia na 38. majstrovstvách Európy v basketbale mužov v Slovinsku (4. - 22. septembra 2013) bez svojej dlhoročnej opory Paua Gasola. Pivot Los Angeles Lakers dopraje v lete oddych svojim kolenám a pripraví sa na novú sezónu NBA.

slovakia

left justify in out

"Po zvážení dĺžky rehabilitácie so zármutkom oznamujem, že v Slovinsku nebudem hrať, hoci som si to želal. Mojou súčasnou prioritou je dať sa do poriadku, byť fit na nový ročník a v prípade, ak bude záujem, podstúpiť ďalšiu výzvu na domácom Svetovom pohári 2014," uviedol 32-ročný barcelonský rodák na svojom webe. 

Prvenstvo z Litvy 2011 obhajujúci Španieli (v tamojšom finále zdolali Francúzov 98:85, pozn.) nastúpia na tohtoročných ME v základnej C-skupine v Celje proti Chorvátom, Gruzíncom, Poliakom, Čechom a domácim Slovincom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona