Španieli si neželajú zásah FIFA do konania s Villarom

NETKY.SK • 11 Marec 2016, 16:04 • 2 min
Španieli si neželajú zásah FIFA do konania s Villarom

MADRID - Najvyššia španielska športová rada vyslala vopred varovný signál smerom k Medzinárodnej futbalovej federácii (FIFA), aby sa nemiešala do vyšetrovania údajných prešľapov Ángela Maríu Villara, viceprezidenta FIFA aj európskej únie UEFA.

slovakia

left justify in out

Prezident vládnej inštitúcie Miguel Cardenal vyhlásil, že neočakáva od FIFA "chybu", akou by bolo vyvíjanie nátlaku na Španielsko. "Po tom všetko, čo sa vo FIFA v ostatných rokoch udialo, by akákoľvek forma odporu znamenala, že sa táto organizácia vôbec nepoučila," povedal Cardenal, ktorý je odhodlaný čeliť aj hrozbe zákazu účasti klubov a reprezentačných výberov na medzinárodnej scéne.


Niekdajšieho španielskeho reprezentanta Villara čaká disciplinárne konanie, rada už požiadala regionálny športový tribunál o preverenie údajného zneužitia finančných prostriedkov. Villar od roku 1988 stojí na čele Kráľovskej španielskej futbalovej federácie (RFEF).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies