Španieli oznámili 19 mien, pre šesť finalistov LM štyri miesta

NETKY.SK • 31 Máj 2016, 12:27 • 2 min
Španieli oznámili 19 mien, pre šesť finalistov LM štyri miesta

MADRID - Tréner španielskej futbalovej reprezentácie Vicente del Bosque oznámil 19 mien z konečnej 23-člennej nominácie obhajcov titulu na blížiace sa majstrovstvá Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla).

slovakia

left justify in out

Vo výbere, ktorý zverejnilo oficiálne twitterové konto španielskeho národného mužstva, zatiaľ nefigurujú hráči madridských klubov Real a Atlético, teda sobotňajší finalisti Ligy majstrov 2015/2016. Na "čakačke" sú do utorkového popoludnia Sergio Ramos, Isco, Lucas Vázquez (všetci Real) a tiež Juanfran, Koke a Saúl Ňíguez (všetci Atlético). Ani do širšej nominácie sa nezmestilo viacero hviezd z európskych trávnikov - Diego Costa, Juan Mata, Fernando Torres či Santi Cazorla. Španielsko sa na ME predstaví v základnej D-skupine, zmeria si sily s Tureckom, Českom a Chorvátskom.

Časť konečnej nominácie (19 z 23 mien) španielskej futbalovej reprezentácie na majstrovstvá Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla):
Brankári: Iker Casillas (FC Porto/Portug.), David De Gea (Manchester United/Angl.), Sergio Rico (FC Sevilla)

Obrancovia: Gerard Piqué, Jordi Alba, Marc Bartra (všetci FC Barcelona), César Azpilicueta (FC Chelsea/Angl.), Mikel San José (Athletic Bilbao), Héctor Bellerín (FC Arsenal/Angl.)

Stredopoliari: Bruno Soriano (FC Villarreal), Sergio Busquets, Andrés Iniesta (obaja FC Barcelona), Thiago Alcántara (Bayern Mníchov/Nem.), Pedro Rodríguez, Cesc Fábregas (obaja FC Chelsea/Angl.), David Silva (Manchester City/Angl.)

Útočníci: Aritz Aduriz (Athletic Bilbao), Nolito (Celta Vigo), Álvaro Morata (Juventus Turín/Tal.)

Zostávajúci členovia širšieho kádra:
Obrancovia: Sergio Ramos (Real Madrid), Juanfran (Atlético Madrid)
Stredopoliari: Koke, Saúl Ňíguez (obaja Atlético Madrid), Isco (Real Madrid)
Útočník: Lucas Vázquez (Real Madrid)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies