Španieli na úvod proti Holanďanom v bielych dresoch

NETKY.SK • 29 Máj 2014, 18:22 • 2 min
Španieli na úvod proti Holanďanom v bielych dresoch

MADRID - Medzinárodná futbalová federácia (FIFA) nariadila Španielsku vyrobiť pre svoju reprezentáciu nové dresy vzhľadom na svetový šampionát v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Červená kombinácia úradujúcich majstrov sveta i Európy nebola dostatočne kontrastná k tričkám ich súpera z Holandska. FIFA poverila dodávateľa súprav pre výber Španielska, aby pre zverencov trénera Vicenteho del Bosqua vyrobila aj tretiu súpravu dresov v bielej farbe, ktorú použije v otváracom súboji. Riadiaci orgán svetového futbalu vyžaduje od všetkých tímov, aby mali pre spomenutý turnaj dve farebné kombinácie dresov - svetlú a tmavú.

 

Španielsko si vybralo červenú farbu pre 'domáce' zápasy a čiernu pre stretnutia, v ktorých vystupuje ako hosťujúce družstvo. Holandsko je typické svojim oranžovým odtieňom, na zápas proti Španielom 13. júna má nastúpiť v dresoch modrej farby. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies