Španieli môžu prísť po neúspechu na MS o sponzorov

NETKY.SK • 26 Jún 2014, 19:26 • 2 min
Španieli môžu prísť po neúspechu na MS o sponzorov

MADRID - Neúspech španielskej futbalovej reprezentácie na XX. majstrovstvách sveta v Brazílii sa môže odraziť vo finančných príjmoch tamojšej národnej federácie.

slovakia

left justify in out

Viaceré subjekty podporujúce španielsky futbal sa totiž momentálne dožadujú úpravy platných sponzorských kontraktov. Medzi spoločnosťami, ktoré požadujú zmenu podmienok, sú okrem domácich firiem aj významné medzinárodné korporácie. Tie údajne Španielov ročne podporujú sumou až 70 miliónov eur.

 

"Úspechy španielskej reprezentácie v posledných šiestich rokoch sa premietli aj do lepších sponzorských kontraktov. Výsledky mužstva na MS na to budú mať veľmi negatívny vplyv," uviedol portál Futbol Finanzas. Ako je známe, Španieli v základnej B-skupiny turnaja nestačili na Holanďanov (1:5) a Čiľanov (0:2). Zvíťazili akurát nad Austrálčanmi (3:0) a obsadili nepostupové tretie miesto.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies