Španieli doma proti Bielorusku a Gruzínsku aj s Juanom Matom

NETKY.SK • 4 Október 2013, 13:55 • 2 min
Španieli doma proti Bielorusku a Gruzínsku aj s Juanom Matom

MADRID - Tréner španielskej futbalovej reprezentácie Vicente del Bosque nominoval na záverečné dve stretnutia kvalifikácie MS 2014 proti Bielorusku (11. októbra v Palma de Mallorca) a Gruzínsku (15. októbra v Albacete) aj Juana Matu z Chelsea Londýn. Ofenzívny stredopoliar absentoval vo výbere úradujúcich majstrov sveta i Európy v septembrovom zápase vo Fínsku, po tom, ako prišiel o miesto v základnej jedenástke Chelsea.

slovakia

left justify in out

V posledných dňoch však Juan Mata opäť získal dôveru staronového kouča "The Blues" Joseho Mourinha. V sobotu podal kvalitný výkon v londýnskom derby proti Tottenhamu Hotspur a v utorok v zápase Ligy majstrov so Steauou Bukurešť vybehol na trávnik od úvodnej minúty. Namiesto zraneného ľavého obrancu Jordiho Albu z FC Barcelona povolal Del Bosque debutanta Alberta Morena z FC Sevilla, ktorý je členom španielskej reprezentácie do 21 rokov. Španieli sú spoločne s Francúzmi na čele skupiny so ziskom 14 bodov, "La Furia Roja" má však zápas k dobru a veľkú šancu postúpiť priamo na svetový šampionát do Brazílie.  

nominácia Španielska:
brankári: Iker Casillas (Real Madrid), Victor Valdes (FC Barcelona), Pepe Reina (SSC Neapol)
obrancovia: Alvaro Arbeloa, Sergio Ramos (obaja Real Madrid), Gerard Pique (FC Barcelona), Raul Albiol (SSC Neapol), Nacho Monreal (Arsenal Londýn), Juanfran (Atletico Madrid), Alberto Moreno (FC Sevilla)
stredopoliari: Andres Iniesta (FC Barcelona), Isco (Real Madrid), Koke (Atletico Madrid), Xavi (FC Barcelona), Mario Suarez (Atletico Madrid), Sergio Busquets (FC Barcelona), Cesc Fabregas (FC Barcelona), Juan Mata (FC Chelsea), David Silva (Manchester City)
útočníci: Jesus Navas (Manchester City), Alvaro Negredo (Manchester City), Pedro Rodriguez (FC Barcelona), David Villa (Atletico Madrid)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies