Španiel David Silva premýšľa nad ukončením reprezentačnej kariéry

NETKY.SK • 29 Júl 2018, 12:35 • 2 min
Španiel David Silva premýšľa nad ukončením reprezentačnej kariéry

MANCHESTER - Španielsky futbalista David Silva uvažuje nad ukončením reprezentačnej kariéry. Tridsaťdvaročný ofenzívny stredopoliar odohral v drese "La Furie Roja" 125 zápasov a bol tiež súčasťou zlatého španielskeho tímu, ktorý triumfoval na troch vrcholných podujatiach po sebe (MS 2010, ME 2008 a 2012, pozn.).

slovakia

left justify in out

Po neúspešnom svetovom šampionáte v Rusku, kde Španieli vypadli v osemfinále s domácou "zbornou", však Silva uvažuje, že v reprezentácii skončí.

Bývalý hráč Valencie momentálne venuje všetku pozornosť svojmu malému synovi Mateovi, ktorý sa koncom minulého roka narodil extrémne predčasne.

 

"Od majstrovstiev sveta sa na 100 percent venujem iba môjmu synovi. V nedeľu sa vraciam do Manchestru a potom začnem opäť rozmýšľať nad futbalom. Úprimne, ešte neviem, či budem naďalej hrať za Španielsko. Je to niečo, o čom sa musím rozhodnúť v najbližších dňoch a týždňoch, keď budem späť v Manchestri. Jediné, na čo teraz myslím, je môj syn, moja priateľka a moja rodina," cituje Silvu britský Mirror.

 

Tridsaťdvaročný ofenzívny hráč nevylučuje, že sa o tom poradí aj s koučom "Citizens", krajanom Pepom Guardiolom. "Budem sa o tom baviť aj s ostatnými ľuďmi. Možno sa porozprávam aj s Pepom, ale na konci to bude iba moje rozhodnutie," dodal Silva.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona