Spalletti vyradil Tottiho z kádra na duel s Palermom

NETKY.SK • 22 Február 2016, 13:03 • 2 min
Spalletti vyradil Tottiho z kádra na duel s Palermom

RÍM - Tréner futbalistov AS Rím Luciano Spalletti vyradil z kádra na nedeľňajší ligový zápas s Palermom (5:0) klubovú ikonu Francesca Tottiho.

slovakia

left justify in out

Urobil tak za jeho kritiku v televízii, informovala agentúra DPA.

 

Tridsaťdeväťročný bývalý majster sveta v televízii RAI uviedol, že je zdravotne v poriadku a chce hrať, no nie je spokojný s priestorom, ktorý mu tréner dáva. Reakcia nenechala na seba čakať a Spalletti pred duelom Tottiho požiadal, aby opustil kabínu. Ten to aj urobil. Rozhodnutie kouča bolo len na zápas s Palermom, ktorý osemfinalista Ligy majstrov 2015/2016 vyhral vysoko 5:0.

 

Tottimu, ktorého považujú za vzor klubovej vernosti, vyprší zmluva na konci sezóny. V tomto ročníku odohral len päť zápasov, do januára bol tri mesiace mimo pre zranenie. Bývalý kapitán talianskej reprezentácie v AS debutoval v roku 1993 a počas celej kariéry neobliekol dres iného klubu. Za "vlkov" odohral v Serii A 593 duelov a strelil v nich 244 gólov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona