Spalletti po prehre Interu: Rovnováhu sme stratili už v úvode

NETKY.SK • 15 Marec 2019, 11:15 • 2 min
Spalletti po prehre Interu: Rovnováhu sme stratili už v úvode

Bratislava - Futbalisti Interu Miláno nezvládli domáci odvetný zápas osemfinále Európskej ligy 2018/2019. "Nerazzurri" prehrali s Eintrachtom Frankfurt 0:1, tréner Luciano Spalletti bude postupne skúmať príčiny prehry. Teraz sa však už sústreďuje na nedeľňajšie derby v Serii A, v ktorom Inter nastúpi proti AC Miláno.

slovakia

left justify in out

Vo štvrtkovom dueli nastúpil aj slovenský stopér Milan Škriniar. Po prvom bezgólovom stretnutí v Nemecku rozhodol o postupe Frankfurtu zásahom zo 6. minúty Luka Jovič, keď potrestal zaváhanie Stefana de Vrija. "Stratili sme rovnováhu hneď v úvode, potom sme boli nervózni a súper túto situáciu využil. Neboli sme schopní vpredu udržať loptu, nevedeli sme sa dostať do správneho tempa," povedal Spalletti pre klubový web.

 

Tréner Interu poslal v 73. minúte do hry Sebastiana Esposita, ešte iba 16-ročného útočníka. Stal sa najmladším debutantom klubu v európskych súťažiach. "Môj debut je splnený sen, ale prehrali sme a je mi to veľmi ľúto. Ďakujem trénerovi, zamestnancom a celej spoločnosti za túto príležitosť, dúfam, že v budúcnosti budem mať ďalšie príležitosti. Máme potenciál vyhrávať zápasy, chýbalo nám aj trochu šťastia. Teraz budeme musieť bojovať v lige," povedal Esposito.

 

O najbližšom ligovom zápase hovoril v pozápasovom hodnotení aj brankár Samir Handanovič. "Stále je pred nami veľa zápasov, musíme už myslieť na ne. Proti Frankfurtu sme nehrali dobre, nebolo to také, ako inokedy, ale musíme zdvihnúť hlavy. Máme nahustený program, trochu nám chýbajú sily. Teraz sa musíme dobre pripraviť na nedeľu."

 

Spalletti sa taktiež vyjadril k najbližšiemu zápasu, niektoré príčiny prehry štvrtkového duelu vedel pomenovať: "Niektoré veci sme robili zle, hrali sme individuálne, mali sme hrať viac tímovo. Hru budeme analyzovať, v nedeľu musíme hrať oveľa lepšie."

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies